AKTUELNO

On je na scenu emisije ''Ja imam talenat'' doneo tradicionalnu muziku na potpuno drugačiji način.

Nemanja Guzijan na svom prvom predstavljanju iznenadio je žiri kada je išetao na scenu sa veoma neobičnim stajlingom, a zapevao tradicionalnu muziku. Ovoga puta rešio je da uskladi stajling sa etno pesmom ''Gora ječi'' koju je izveo u emisiji ''Ja imam talenat''.

Foto: YouTube screenshot

- Sada ću se predstaviti u tradicionalnom kostimu, želeo sam da ovoga puta uskladim muziku i stajling. Ovoga puta je to etno muzika. Ja uvek imam tremu koji god nastup po redu bio. Sad pred izlazak možda doživim tri srčana udara. Ne bi trebalo da pogrešim, što se tiče toga siguran sam - kazao je Nemanja.

Nakon nastupa žiri je otkrio svoje mišljenje.

Foto: Printscreen

- Nemanja, dušo, ti si toliko ovde sada prosuo duše da sam se ja naježila i potresla. Za ove naše etno pesme potrebna je duša i ti imaš moćan glas koji dopire sve do Kosova - dirnuta je bila Danica.

Foto: Printscreen

- Fenomenalno. Sada si me slomio i to što ti radiš je sva tri puta je bilo bez greške. Pevanje. Perfektno. Ti si car - poručio je Žika takmičaru.

- Ja sam se rodio i umro jedno pet puta. Toliko je bilo emotivno. Ovo je tipična kosovska pesma. Nemam reči, svaka ti čast - iskren je bio Rasta.

Foto: Printscreen

- Šta ja da ti kažem posle Žike? Svakako si bio savršen. Možda si imao tremu, ali ja to nisam čula, zaista. Bio si tačan, skoro perfektan. Sve mi je autentično i ako te mi ne budemo uveli u finale, ja se nadam da će publika jer ga zalužuješ  - rekla je Ana.

Inače, Nemanja na svom prvom nastupu dobio veliki kompliment od Srđana Žike Todorovića koji tvrdi da način na koji on peva pevaju samo apsolutni sluhisti.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

#Nemanja Guzijan

'