AKTUELNO

Svi u studiju igrali su zajedno sa njima.

Ilija i Nikola u emisiji ''Ja imam talenat'' i ovoga puta odlučili su da oduševe žiri i publiku kako bi pokazali da zaslužuju da se plasiraju u samo finale. Večeras na sceni pojavili su se kao građevinski majstori i ponovo sve ostavili bez daha.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znamo mi šta je to trema. Prepoznaju nas komšije. Ništa se nije promenilo od takmičenja - poručili su takmičari pre nego što su izašli na scenu.

Nakon nastupa usledili su i komentari Ane Nikolić, Danice Maksimović, Stefana Điruća Raste i Srđana Žike Todorovića.

Foto: Printscreen

- Malo smo zidali, iščukali smo - kazali su takmičari.

- Ja bih volela da sam videla da su doneli nešto inovativnije misleći na njihove pokrete. U suštini su se ponavljali. Duhoviti ste beskrajno i bilo je kratko, ali dobro. Ali što se tiče vaše igre to je mahom to - kazala je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne možemo da se svađamo jer, ja se slažem sa Danicom, ovde je falilo plesa. Ipak ste vi plesači. Sve ste lepo osmilili, ali falilo mi je plesa - dodala je Ana Nikolić.

- U ritmu su udarili stvari i ja to smatram plesom. Nisu stvarno kucali, to je bila igra. Malo je različitije, a ja vas savetujem da jedno skratite, a drugo produžite. Sve u svemu, meni je bilo dobro - iskren je bio Rasta.

- Meni se ovo najviše dopalo. Vi ste pokazali da umete da igrate. Svidelo mi se što ste sve udarce čekićem uboli tačno. Jedino što je falilo, kanta nije uvek bila na istom mestu dok si ti radio - kazao je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećanja radi, njih dvojica predstavili su se u prethodnoj emisiji kao dva starca i sa šminkom koja ih čini starijima, a onda su počeli da đuskaju mnogo življe nego što bi neko tih godina igrao, dok žiri sve vreme nije skidao osmeh sa lica.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

'