AKTUELNO

Na zvuk njegove harmonike ne možete a da ne zaigrate.

Šćepan Stojanović iz Podgorice pre šest meseci fascinirao je žiri emsije ''Ja imam talenat'' kada je pokazao šta zna da radi sa gitarom. On je večeras izveo numeru popularne grupe AC/DC a potom zasvirao i narodno kolo.

Foto: Printscreen Youtube

- Iskren da budem, do sada nisam nastupao uživo, ali nadam se da neće biti problema. Spreman sam. Posle prvog nastupa ljudi koje nikada nisam video su me prepoznali i čestitali i dobio sam veliku podršku. Gledaću da to opravdam - kazao je takmičar u svom profilu.

Foto: Printscreen

- Ja sam toliko uživala. Ja sam videla njega da uživa. Svaka čast Šćepane. Video je on kako smo igrali pa se uživeo - objasnila je Danica.

- Uz svu pohvalu celog nastupa, ti si izgledao moćno kao neki hevi metalac. Da nemaš tu harmoniku samo još grudi da raskopčaš. Na nekim mestima si ispao, ali nema veze.  Teško je svirati na matricu ovako brz ritam i zato ti se preštaju sve greške - dodao je Žika.

Foto: Printscreen

- Ovaj nastup ti je bio najmoćniji. Ovaj ti je bio fenomenalan. Što bi Stefan rekao  - zakivaš! Ceo utisak je  - ne valjaš ništa - našalila se Ana.

- Ovo je neozbiljno. Ja ne mogu da radim u ovim uslovima. Šalim se i ja. Ti si čovek kog slobodno možemo da stavimo u studo i da ne brinemo. Odličan si. Ovo se u studiju snima više puta, a ti to uspevaš iz prve. Bravo - kazao je Rasta.

Foto: Printscreen

Podsećanja radi, Sćepan je na svom prvom nastupu u emisiji ''Ja imam talenat'' izveo legendarni hit "The Final Countdown" grupe "Europe" koji je tada četvoročlani žiri ostavio bez daha.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

#Šćepan Stojanović

'