AKTUELNO

Rok bend odlučio je da podigne atmosferu u studiju moćnim zvukom bubnjeva i gitare.

Grupa Kejptaun koju čine fanstastični momci osvojila je članove žirija emisije ''Ja imam talenat'', a u finale su se plasirali nakon što su izveli autorsku pesmu. Večeras, oni su odlučili da dokažu Ani, Rasti, Danici i Žiki, ali i publici da su vredni finala i nastupili su pesmom Led Zeppelin ''Whole Lotta Love''.

Foto: Printscreen Youtube

- Imali smo malih problema sa pojačalom, ali nadamo se da će sada sve biti dobro - poručili su momci pre nego što su izašli na scenu.

- Ja mislim da se u Aninom stomaku sada dešava šutka. Sve ste nas pokrenuli. Linije su otvorene i duge, glasajte. Stvarno ste neverovatan sastav. Bravo - kazao je Rasta.

Foto: Printscreen

- Nemam komentara. Rok bend, meni je to baš smor, ali vi ste sada objasnili da se izrazim žargonski. Evo beba je poludela - iskrena je bila Ana.

Foto: Printscreen

- Kad ti Ana Nikolić ustala na distorziju. Ne znam, svaka čast - dodao je Rasta.

- Trebalo nam je ovako razmrdavanje nakon ponoći. Meni se ovakva svirka dopada i ja bih ovo slušala i igrala bih uz ovo do sutra - prekosutra - dodala je Danica.

Foto: Printscreen

- Oni su dali sve od sebe i ovo je bilo na pank načain. Svaka čast - rekao je Žika.

Podsećanja radi, grupa Kejptaun tokom svog prvog predstavljanja nije oduševila Danicu Maksimović, ali je ona ipak odlučila da ih pusti u dalje takmičenje.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

#Kejptaun

'