AKTUELNO

Kada je žena na Fejsbuku objavila fotografije Cecinog kućnog ljubimca uz navode da ga vlasnica zanemaruje, pevačica je ostala u šoku, a kako je objasnila nije mogla da veruje šta se dešava.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama krenula je da se širi fotografija šar-peja koji je u vlasništvu Svetlane Cece Ražnatović i njene porodice, uz komentar kako najveća balkanska zvezda u nehumanm uslovima i na ulici drži svog psa Vita.

Reakcije javnosti bile su i više nego burne, a informacija je velikom brzinom stigla i do Ražnatovića. Ceca je ostala u šoku, a kako je objasnila nije mogla da veruje šta se dešava.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam mogla da verujem šta čujem. Pas je bio u šetnji i privezan je na parkingu da ne istrči na ulicu pre nego što ga uvedemo u kuću. On živi sa nama već pet godina. Mažen je i pažen, spava na krevetu i član je porodice. Mi imamo ukupno deset pasa, dva jazavičara Veljko je doveo u kuću sa ulice, pa se brinemo o njima, a kako da ne volimo i ne čuvamo našeg Vita – počela je Ceca koja je istog dana podnela prijavu protiv ženske osobe koja je Vitove fotografije objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Printscreen Twitter

Znate, to što se pojavilo na Fejsbuku toliko je maliciozno i ružno da sam istog dana otišla i prijavila tu devojku odseku za visokotehnoliški kriminal. Ne možete svakakve laži i gadosti da postavljate na Fejsbuk i da za to ne odgovarate – objasnila je Ražnatovićeva.

Kako je pojasnila, prvi Veljko ne bi dozvolio da psu nešto nedostaje.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je očito slikao neko u prolazu i izmislio priču. Vito ne čuva parking, on živi sa nama, ali na parkingu imamo četiri psa koji su u svojim boksovima i imaju svoje kućice. Ni oni ne čuvaju parking nego su Veljkovi ljubimci. Pa prvi Veljko ne bi dozvolio da bilo kom psu nešto fali jer ih obožava. Vidite i sami da se samo slika sa kučićima. U Banjaluci je trenutno sa šest pasa koje je poveo sa sobom iz Beograda. Pošto tamo živi pored šume, šeta ih, igra se sa njima, dresira ih… – rekla je Ceca.

A ovako je izgledala objava izvesne A. V. i poruka koju je objavila uz fotografije Cecinog psa:

Foto: Facebook

Inače, na video-snimku se jasno vidi kako Ražnatovići brinu o Vitu koji boravi u njihovom domu, a poznato je da su Ceca i njena porodica udomili veliki broj pasa.

Autor: Pink.rs

#Pas

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'