AKTUELNO

Turski milioner lišen je slobode u specijalnoj operaciji u Istanbulu.

Džengiz Čerkes, milioner iz Turske kog su mediji dovodili u vezu sa srpskom starletom Sorajom Vučelić, uhapšen je 1. maja u specijalnoj operaciji u Istanbulu zbog toga što je ucenjivao bogataše i iznuđivao im novac kojim je finansirao turkmenske teroriste koji se bore u Siriji.

Foto: Printscreen Instagram

Njega je do zatvora pratio konvoj od čak sto vozila, a prilikom hapšenja u njegovoj vili pronađeno je više nelegalnih oružja. Dok su ga hapsili, Čerkeš je pred okupljenim novinarima izjavio da će se iz zatvora vratiti još jači.

- Mi, deca koja smo odrasla na ulici, platili smo previsoku cenu. Imam da odslužim deset meseci kazne, nakon čega ću se vratiti jači. Ovoj zemlji nije potrebna mafija, već pravi naučnici, privrednici i političari - rekao je Džengiz, koji želi da batali kriminal i započne potpuno novi život.

Iako je lišen slobode, njegova moć ne slabi ni u zatvoru, gde ima sve benefite, pa tako može da koristi telefon, kompjuter i internet, a nedavno se iz ćelije javio i Soraji, što je ona i potvrdila.

Foto: Instagram

Javio mi se i rekao da je sve u redu i da izlazi za deset meseci. Nadam se da neće imati više sličnih problema sa zakonom, ali u svakom slučaju ima moju podršku. Mnogo mi je žao mog prijatelja - kratko je poručila Soraja.

Pink.rs

#Hapšenje

#Soraja Vučelić

#Turska

'