AKTUELNO

Sedamnaestogodišnja M. V. nije mogla da prisustvuje nastupu folk pevača koji joj je slao sporne video-snimke.

Posle skandala koji već nedelju dana trese domaću javnost zbog škakljivih snimaka Šaka Polumente upućenih maloletnici M. V., srednjoškolka se uputila na nastup folk pevača pre nekoliko dana, međutim, bio joj je zabranjen ulaz.

Foto: Facebook

Ona je u emisiji "EKSKLUZIVno" najavila da će iz prvih redova sa svojim prijateljima slušati Polumentine pesme, kao i da će za ovaj noćni izlazak obući majce na kojima su sada već čuvene replike iz Polumentinih snimaka. Međutim, njeni planovi pali su u vodu.

Foto: Pink.rs

- Mina se najavila da će sa društvom doći u klub u kojem je u petak uveče nastupao Šako Polumenta. Obezbeđenju je strogo rečeno da je, ukoliko se pojavi, ne puste da uđe. Radnici obezbeđenja su sve vreme motrili na svakog gosta i samo odabrana ekipa je mogla da prisustvuje nastupu. Mina se, koliko sam ja bio tamo, nije pojavila, a da li je kasnije došla, zaista ne znam. Čak i da se pojavila, ne bi mogla da uđe u klub - rekao je dobroobavešteni izvor i dodao je nekolicina gostiju pokušala da uđe u jedan prestonički klub u majicama koje ismevaju lik i delo folk pevača, zbog čega im je zabranjen ulaz.

Foto: NKostić

- Ekipa od nekoliko ljudi je došla na nastup u majicama na kojima su bile poruke "Nedostaješ" i "Av, av", a upravo je to Šako govorio devojkama u snimcima koje im je slao. Kada ih je obezbeđenje videlo, zaustavilo ih je pred ulazom i saopštilo da tako obučeni ne mogu da prisustvuju nastupu ovog folkera - otkrio je izvor.

Ukoliko već niste do sada, video - snimak koji je "zapalio" internet pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Seks

#Skandal

#pevač

#snimak

#Šako Polumenta

'