AKTUELNO

Pevač je odlučio da osigura jedan od svojih zaštitnih znakova.

Đani uživa u svojoj posebnoj popularnosti koja ga je zatekla povodom šale da će biti učesnik na jednom od najpoznatijih festivala Exit, pod parolom ''No Đani - No party''.

Pevač ima blistavu muzičku karijeru i nijedna večera u kafani nije prošla bez neke njegove pesme. Međutim, od kako se pominje njegov odlazak na ''Exit'', Đani je još popularniji.

Nakon cele ove pompe, Đani je došao na ideju da unovči svoju popularnost, pa će svako ko bude koristio njegov lik i delo morati da pita za prava korišćenja istog, kao i da ih debelo plati.

- Priznajem da mi sve ovo imponuje, onaj ko bi rekao da mu tako nešto ne prija, laže. Planiram da svoje ime zaštitim, pa ubuduće ko bude pravio bilo kakav proizvod ili neki drugi produkt s mojim imenom, moraće da izdvoji nekoliko miliona evra - izjavio je Đani za Srpski Telegraf.

Foto: Đani, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Đani je nedavno izjavio i za Pink.rs da mu popularnost koju je stekao nedavno posebno prija i da je to dokaz da ga ljudi vole.

– Cela priča o Exit festivalu mi je super. Počastvovan sam. Dosta njih je pomenuto, dosta njih sa naše estrade, a mene su izabrali. Znači vole me ljudi. Vole me deca – rekao je Đani za Pink.rs

Foto: Dara Bubamara i Đani, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Autor: B. Radonić

'