AKTUELNO

Njegov nastup podigao je pevačicu i glumicu na noge.

Matan Vukčević, koji je žiri šoua "Ja imam talenat" oduševio svojim brzim slikanjem, vratio se da pokuša da ih fascinira još više.

U početku niko nije znao šta slika, jer je slikao naopako, a Žika je pokušao da iskrivi glavu dovoljno da bi video o čemu se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju se ispostavilo da je sve vreme slikao Betovenov protret, čija pesma je i išla u pozadini dok je on nanosio boju na platno.

Ana i Danica su morale da ustanu da mu aplaudiraju koliko su bile oduševljene.

Foto: TV Pink Printscreen

- Verovatno si već gledao ovaj šou, pa si video da je već bilo crtanje naopačke. Prvo zamerka, ostalo su sve plusevi: Betoven fenomenalan, muzika fenomenalna, svidelo mi se što si probao da slikaš u ritmu muzike i u tome si originalan - pohvalio ga je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam oduševljena što je neko uradio nešto što ja do sada nisam videla, a to je da slika u ritmu muzike, tako da si toliko ritmičan i stvarno si spojio više umetnosti u jednu, što je za mene fascinantno - rekla mu je Ana.

- Pošto prati pokretom muziku to mu dodatno stvara verovatno inspiraciju da svaki put nešto drugačije odabere i da drugačije i radi. Nemam nikakvu primedbu, zaista - prokomentarisala je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da su kolege rekle i više nego što treba. Ne znam šta da kažem, svaka čast - bio je kratak Rasta.

Pogledajte njegov nastup u snimku.

Autor: V: T.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#emisija

'