AKTUELNO

Napraviće veliko slavlje u Beogradu, a one će uveličati proslavu.

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin navodno bi trebalo da se venčaju 25. juna u Beogradu, a svadbeno veselje planiraju u jednom od poznatih klubova u Beogradu, dok će im za tu priliku pevati dve najpopularnije pevačice - Aleksandra Prijović i Milica Pavlović.

Foto: Tanjug ap/Printscreen Instagram/Pixabay

- Svadbena ceremonija biće u klubu ''Privrednik'' u Beogradu. Iako su prvo hteli da venčanje bude negde u inostranstvu, zbog mnogobrojne rodbine ipak su odlučili da bude u Srbiji, po tradicionalnim običajima. Što se muzike tiče, još nisu bukirali glavni bend, ali znam da su se Miloš i Jelisaveta složili oko toga da Milica Pavlović i Aleksandra Prijović bude specijalne gošće na svadbi - tvrdi izvor blizak paru.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Teo prijatelj sa Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović, ovo gotovo da nikoga nije iznenadilo.

- Milica je u avgustu prošle godine pevala na proslavi košarkaškog srebra iz Rija, a Miloš se odlično proveo, čak se s pevačicom i fotkao, što ne radi baš često. Priju je letos slušao nekoliko puta u društvu Živojinovića. Ukoliko njih dve tada budu bez angažmana, sigurno je da će biti deo Teovog svadbenog veselja - kaže sagovornik.

Foto: Youtube

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Jelisaveta Orašanin

#Milica Pavlović

#Miloš Teodosić

'