AKTUELNO

Na modnoj reviji glumica se pojavila u krznenom prsluku i otvoreno pričala ispred kamera emisije ''Premijera''.

Neda Arnerić stavila je tačku na priče o svom privatnom životu, a posebno na priče o zdravstvenom stanju i ispred kamera TV Pink govorila je o svim lepim stvarima koje joj se dešavaju u životu.

Glumica je bila na jednoj modnoj reviji gde je iskoristila priliku i pričala o svom stilu.

- Iako svi kažu da imam stila, ja mislim da ga nemam. Moj stil jeste da mi bude udobrno i kvalitetno. Patim od toga, priznajem - iskrena je bila Neda.

Foto: Neda Arnerić, Foto: Screenshot

Na reviji, glumica se poojavila u krzu i potom otkila da do nedavno nije bila pristalica pravih krznenih odevnih predmeta.

- Krzno sam počela sebi da dozvoljam tek pre dve godine. Bila sam dugo pristalica veštačkih krzana, ali sam onda shvatila da je sve to besmisleno u ovom svetu gde ginu ljudi, a ja se brinem o jadnoj životinji - kazala je Neda u emisiji ''Premijera''.

Za kraj Neda je otkrila i da je srećna zato što nije mlada.

- Žao mi je što mladi proživljavaju ovo što proživljavaju i srećna sam što nisam mlada. Ja se sećam svoje lepe mladosti - rekla je Neda za ''Premijeru'' kroz osmeh.

Foto: Neda Arnerić, Foto: Screenshot

Celu priču sa Nedom Arnerić možete pogledati u repriznom terminu u 15 časova i tačno u ponoć. ''Premijera'' je i na zvaničnom Jutjub kanalu emisije.

Autor: B. Radonić

'