AKTUELNO

Ona se do juče hvalila venčanjem na egzotičnom ostrvu, a onda se sve u trenutku promenilo.

Bivša košarkašica Milica Dabović upolovila je u emotivnu vezu sa izvesnim Vukom samo dve nedelje nakon incidenta kada ju je pretukao bivši dečko Simon Šime Šiklić. Mnogi su posavetovali bivšu reprezentativku da ne donosi tako naglo bitne odluke, međutim ona tada nije nikog slušala.

Foto: TvPink Printscreen

A da ih ona nije slušala govori i činjenica da je onda odlučila da stane na ludi kamen sa njim, kao i da je pred kamerama emisije ''Premijera'' birala čak i verenički prsten i hvalila se venčanjem na egzotičnom ostrvu.

Foto: TvPink Printscreen

Dabovićeva je na Instagramu naslutila raskid uz stihove pesme ''Deo prošlosti''. Osim toga, Milica je prestala da taguje Vuka na skoro svakoj fotki kada mu upućuje izlive ljubavi i nežnosti. Sve ovo su jedva dočekali oni koji tvrde da je Dabovićka izmislila celu priču sa Vukom koji se inače nigde ne pojavljuje i da ih ne bi začudilo to da taj dečko ne postoji.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko se uzme u obzir to da je mesecima lagala u javosti da je u vezi sa Simonom, iako je on priznao da su odavno raskinuli, kao i da je mesecima pre incidenta naglašavala kako je njihova veza savršena, da bi tek onda promenila priču i otkrila da je trpela fizičko i psihičko nasilje godinu i po dana ne bi čudilo ni to da je sve vreme bila u izmišljenoj vezi.

Autor: M. K.

#Milica Dabović

#dečko

#Šime Šiklić Simon

'