AKTUELNO

Glumac je hteo da vidi kako to izgleda iz drugog ugla.

Grupa "Fanny Kids" imala je u drugom krugu takmičenja za najtalentovaniju osobu u regionu kompletno osmišljen performans koji je od početka zainteresovao sve prisutne.

Devojčice iz grupe posebno su dobro zabavile Danicu i Anu, koje su morale da im aplaudiraju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Izuzetno ste talentovane i zabavne. Ovo je stvarno bilo mnogo dobro, naročito za njihov uzrast. Tu je i kostim koji je veoma zahtevan, bile ste malo asinhrone, ali za vaš uzrast to je desetka - odmah je prokomentarisala Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad su one u pitanju, one pomeraju granice, super su, igraju, imaju izraz, dinamiku, pokrete kao odrasli ljudi - rekao je Rasta.

- Zaista jeste divne, koreografija je odlična, bilo je malih greškica, ali to je toliko malo da nećemo da ulazimo u detalje, ali ako bude moralo, moraćemo da ulazimo zato što je večeras bila dobra i jaka grupa - objasnila je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ću reći da ste bili super, svidelo mi se, kostimi fenomenalni, a ples ću ostaviti damama da odrede i da procene, ali meni je bilo sve super. Čak sam morao da dođem da vidim kako to sve izgleda iz centra - prokomentarisao je Žika i pribio se uz Anu ponovo, pa zaključio da je pogled odatle fantastičan.

Pogledajte u snimku nastup ovih fantastičnih devojčica.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Žika Todorović

'