AKTUELNO

Voditeljka je htela da objasni takmičarki da treba da se raduje zbog glumčevog komentara, a onda se setila da se ogrešila o drugu članicu žirija.

Mala Adrijana Amović, koja je svojim plesom kupila žiri i izborila prolazak u drugi krug šoua "Ja imam talenat", vratila se da ih još jednom oduševi.

Foto: TV Pink Printscreen

I ovog puta je detaljno osmišljenim i smelim nastupom minijaturni zvrk izvukao širok osmeh kod svo četvoro.

Foto: TV Pink Printscreen

- Strava! Super energija, odlično si bila, samo mi se čini da si prošli put bila bolja i konkretnija što se igre tiče, a ovde sad postoji performans i to je super - prokomentarisao je prvi Rasta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo je fenomenalno, glumački perfektno. Ovo da si uradila na glumi, prošla bi na prijemnom - rekao joj je Žika.

- Ti sad treba da vrištiš od sreće, to ti je rekao Srđan Todorović, glumac najbolji ikada ovde - rekla je Ana Mihajlovski, a kada se Danica oglasila, pokušala je da se izvadi:

Foto: TV Pink Printscreen

- To kažem, Dano, u muško ime - dodala je voditeljka.

- Ma dobro, ništa to - kratko joj je odgovorila glumica, pa počela da komentariše nastup:

Foto: TV Pink Printscreen

- Bolje je bilo prošlog puta, slažem se sa Rastom. I ne znam čemu služi ta klupa, to kad se ne upotrebi bolje da se ne iznese na scenu - objasnila joj je Danica.

- Ti si energetska bomba, kao neka loptica skočica si. Vrlo si visprena i sva si medena i malena. Ja sam primetila tu facijalnu ekspresiju kao i Žika, ti imaš tu facijalnu ekspresiju, igraš celim telom - pohvalila ju je i Ana.

Pogledajte njen nastup u snimku.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Žika Todorović

'