AKTUELNO

Svaku sezonu rijalitija "Farma" obeležile su žestoke svađe, a u nastavku su one koje se ne zaboravljaju.

"Frizerski tretmani" Jelene Golubović i Zorice Marković Keve

Gotovo da se ne mogu prebrojati mnogobrojni neprijatelji koje je rediteljka Jelena Golubović stekla za vreme svojih učešća u rijalitiju "Farma". Ona je uvek bila trn u oku većini stanara seoskog imanja nadomak Barajeva, pa tako i domaćici Zorici Marković Kevi, kojoj nije polazilo za rukom da je ignoriše.

Foto: Pink.rs

Iako nije želela da nasedne na Jelenine provokacije, Keva nije mogla da prećuti kada je videla da joj je rediteljka slamaricu sa posteljinom bacila u balegu, pa ju je napala u sobi za sluge. Tom prilikom obe akterke ove svađe potrudile su se da promene frizure jedna drugoj, zbog čega su obe kažnjene, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Golubović protiv Lepog Miće, runda 417

Jedan od najvećih neprijatelja koje je pobednica "Farme" Jelena Golubović stekla u rijalitiju jeste Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Foto: Andrej Nihil

On kontroverznoj rediteljki nije oprostio to što je nakon svađe sa njom u petoj sezoni diskvalifikovan, pa su stare sukobe nastavili i u sedmoj sezoni. Bilo je tu svakodnevnih omalovažavanja, brutalnih vređanja i spletki, a u ovom ratu najjače oružje su, osim pogrdnih reči, bili voda i mleko, kojima su se više puta dnevno polivali.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zbog toga, Jelena je posle skoro svakog sastanka i rasprave sa Mićom bila prinuđena da menja svoju garderobu, a jednu od najbrutalnijih svađa Jelene i folk pevača pogledajte ovde:

Ucveljena mlada u klinču sa muzičkom zvezdom

Iako se u stvarnom životu još uvek nije svom izabraniku zaklela na večnu ljubav, starleta Stanija Dobrojević imala je tu sreću da se uda na "Farmi". Ipak, pre svadbenog veselja po srpskim običajima, organizovano je devojačko veče koje je pokvarila ni manje ni više nego Zorica Marković.

Foto: Pink.rs

Stanija se, naime, pobunila zbog toga što su vremešne folkerke puštale svoje hitove na njenom slavlju, zbog čega je došlo do brutalne svađe nakon koje je Zorica diskvalifikovana.

Foto: TvPink Printscreen

Snimak njihovog sukoba postao je hit na Jutjubu, a šta su sve jedna drugoj rekle pogledajte u nastavku:

Kolegijalni uput za operaciju mioma

Folk pevačicu Gocu Božinovsku obožavali su mladi farmeri, međutim, imala je problem sa koleginicom Vesnom Rivas, sa kojom se nije simpatisala.

Foto: Andrej Nihil

Posle brutalnih uvreda kojima su se desetak minuta čašćavale, Goca i Vesna našle su se dovoljno blizu da Božinovskoj "zapadne za oko" fizički izgled koleginice, pa je rešila da joj udeli savet.

Foto: TvPink Printscreen

Goca joj je zadigla majicu i poručila da treba što pre da poseti hirurga i operiše miome, što Vesna nije mogla da prećuti, pa je došlo do sukoba koji su ostali farmeri jedva prekinuli. Zbog ovakvog ponašanja obe pevačice su diskvalifikovane, a potom na zahtev gledalaca vraćene u igru.

Brojanje uvreda posle brojanja zalogaja

Čini se da je neravnomerna podela namirnica glavni problem na imanju, pa upravo zbog gladi najčešće dolazi do svađa na "Farmi".

Foto: TvPink Printscreen

Glavni akteri jedne od najbrutalnijih svađa upravo iz ovih razloga bili su Miki Đuričić i Marko Vanila, koji su se našli u klinču nakon što su jedan drugom brojali zalogaje. Farmeri su ih ekspresno razdvojili, a Zadruga adekvatno kaznila.

Drvoseča u neuspešnoj misiji

Denser Gagi Đogani često nije znao kako da izađe na kraj tokom rasprava i mnogobrojnih provokacija koje su postale sastavni deo igre, pa je pokazao svoju slabost nakon svađe sa pevačicom Saškom Karan.

Foto: Andrej Nihil

Ne razmišljajući o posledicama, Gagi je onog trenutka kada mu je "pukao film" uzeo sekiru u ruke i krenuo ka kućici za izolaciju, u kojoj je bila smeštena pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Saška pokušavala da zaspi, Gagi je sekirom udarao po drvenoj kućici u nameri da je razvali i obračuna se sa pevačicom. Na svu sreću, drugi farmeri sprečili su pobesnelog densera da ostvari svoje namere, a Đogani je nakon ovog napada diskvalifikovan.

D. T.

#Farma

#Gagi Đogani

#Goca Božinovska

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Stanija Dobrojević

#Svađa

#Vesna Rivas

#Zorica Marković

#Zorica Marković Keva

'