AKTUELNO

Glumac je obelodanio čemu je još vičan.

Glumac Srđan Žika Todorović, koji je sve iznenadio kada je otkriveno da će sedeti u stolici sudije u šouu "Ja imam talenat", koji će se emitovati na televiziji Pink, najgledanijoj televiziji u regionu, što obećava nezaboravnu zabavu, priznao je da je počastvovan što je pozvan da ocenjuje talentovane ljude i obelodanio da i sam ima talenat koji nije ispoljio do sada.

- Oduševljen sam što sam u žiriju, nikad se nisam našao u ovakvoj ulozi. Imam skriveni talenat, a to je žongliranje, tako da bih mogao da nastupam u nekom amaterskom cirkusu - rekao je Žika za portal Pink.rs.

Foto: ja imam talenat, snimanje emisije, pink rs (1)

Audicija za ovaj šou privukla je veliku pažnju, što talentovanih kandidata, što medija, koji su posebno bili zainteresovani za žiri.

Osim Todorovića, u ulozi sudije našla se i glumica Danica Maksimović, kojoj nije prvi put da ocenjuje kandidate koji žele da iskažu svoj poseban talenat, a najveću pažnju privukao je novopečeni bračni par - pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta.

Ostaje da vidimo kako će se članovi ovog šarenolikog žirija složiti, ali ono što je sigurno jeste da nas čekao spektakl koji će se pamtiti.

Autor: M.Đ/V. T.

'