AKTUELNO

Ona je otkrila da joj se zbog straha dešavalo da se okreće kad ulazi u svoju zgradu i izlazi iz automobila.

Zbog tragične sudbine pevačice Jelene Marjanović bila je užasnuta kako estrada, tako i čitava domaća javnost. Pojedine pevačice koje su poznavale Jelenu u strahu su zbog načina na koji je ona ubijena, a Indira Aradinović Indi koja je bila njena prijateljica otkrila je da je zbog čitave situacije prošla kroz pakao, kao i da se plašila da će proći isto kao i njena pokojna koleginica.

To je veliki bol i ogroman gubitak. Sedam dana pred njenu smrt skuvala mi je poslednju kafu i dugo sam sedela dok sam je ispijala. Ni dan-danas ne mogu da verujem da je nema - rekla je Indi i dodala:

Foto: Andrej Nihil

Bilo je raznih komentara, Nada i ja stalno na vezi, govorim mami i tati da se plašim. Prolazila sam kroz pakao. Međutim, kako je vreme odmicalo, shvatila sam da nema razloga za to, da nije u pitanju serijski ubica - kaže pevačica i otkriva da joj se dešavalo da se okreće kad ulazi u svoju zgradu i izlazi iz automobila.

Foto: Facebook

Mislila sam da me neko prati. Pila sam tablete za spavanje. U snu sam se trzala ili nisam mogla da spavam, nisam ličila na sebe, budila sam se umorna. Nemam prava da sumnjam na bilo koga. Poznajem Zorana koliko i nju. Nezahvalno je da osuđiješ porodicu, muža. To je velika tragedija - rekla je Aradinovićeva.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Indira Aradinović Indi

#Jelena Marjanović

#pevačica

'