AKTUELNO

Nije imala podršku pobednice "Evrovizije", ali druge takmičarke su uz nju!

Od kada je izabrana da predstavlja našu zemlju na ovogodišnjoj "Evroviziji" Tijana Bogićević i dalje deli javnost.  Pevačica i pobednica 2007. na ovohg takmičenja Marija Šerifović nije podržala predstavnicu Srbije na najvećoj muzičkoj smotri u Evropi, ali neke bivše takmičarke ipak su uz nju i žele joj da pobedi.

Sanja Vučić, Bojana Stamenov i Nevena Božović, koje su prethodnih godina predstavljale Srbiju na "Evroviziji", sada javno podržavaju Tijanu, a za to je dokaz i fotografija koju je pevačica objavila na društvenim mrežama.

"Evrovizija" se ove godine održava u Kijevu u Ukrajini. Skandali koji su obeležili naš izbor predstavnice za ovo takmičenje ostali su u senci napetosti između Ukrajine i Rusije koji se osećaju i na "Evrosongu". Poznato je da predstavnici Rusije Juliji Samojlovoj nije dozvoljeno da se predstavi u ukrajinskoj prestonici, zbog toga što je ranije nastupila na Krimu, poluostrvu koje je Rusija pripojila, a koje Ukrajina i dalje smatra svojom teritorijom. Rusija je na kraju odustala od takmičenja i nije prihvatila ponudu da se Julija takmiči putem video bima iz Moskve.

Autor: M.V.

#Bojana Stamenov

#Marija Šerifović

#Nevena Božović

#Tijana Bogićević

'