AKTUELNO

Neću biti sveštenik, ali i dalje se pridržavam običaja i vere, odlazim u crkvu jer to volim - ističe Kovačević.

Takmičar ''Pinkovih zvezda'', Georgije Kovačević iz Mirkovca završio je Bogoslovsku gimnaziju, zbog čega je već u prvom krugu dobio nadimak ''sveštenik'' od članova žirija i svojih kolega.

Foto: Pink.rs

Iako je takmičenje napustio u trećem krugu, odlukom žirija i produkcije dobio je još jednu šansu koju je opravdao nakon što je otpevao pesmu Zdravka Čolića ''Noć mi te duguje'' i dobio sve desetke od petočlanog žirija.

Za portal Pink.rs, Geoogrije tvrdi da je odlučio da bude pevač, a ne sveštenik.

Vratio si se odlukom žirija i produkcije nazad u ''Pinkove zvezde'', kakav je oseća? Da li si zadovoljan?

- Zadovoljan sam, imao sam veliku želju da se vratim nazad i da ponovo budem u igri. Potrudio sam se da opravdam svoj povratak - ističe Georgije.

Foto: YouTube screenshot

Da li pored takmičenja u ''Pinkovim zvezdama'' radiš još nešto?

- Sada sam sa bivšim frontmenom grupe ''Van Gogh'' i sa prijateljem koji se ranije takmičio u ''Pinkovim zvezdama'', Radoslav Gagi Petrović otvorio sam studio. Počeli smo da radimo zajedno pesme i nama i drugim muzičarima.

Ukoliko sutra budeš morao da biraš između svešteničkog poziva i muzike, šta bi izabrao?

Foto: Pink.rs

Sveštenik neću biti definitivno jer sam počeo da se bavim javnim životom, a to u crkvi ne dolazi u obzir. Iako neću biti sveštenik i dalje se pridržavam običaja i vere, a odlazim u crkvu jer to volim - tvrdi Georgije za Pink.rs.

Ostavio si devojku od kako si počeo da se takmičiš u najgledanijem muzičkom takmičenju. Zašto?

Foto: TvPink Printscreen

- Ne volim kod devojke ljubomoru i to me jako nervira. Ja nikad nisam lagao i ne volim to, no međutim, od kako sam počeo da se bavim muzikom ima daleko više devojaka koje mi prilaze, šalju poruke i to je moju devojku nerviralo - rekao je takmičar i dodao:- Sve svoje ljubavne veze kada sam počinjao, nisu bile srećna i nisu dugo trajale, zato što sam uvek bio van kuće i u školi. Kada sam počinjao neku vezu to je obično bilo u periodu raspusta, i kada se vratim ponovo u školu to ''izlapi''.

Foto: Pink.rs

Nedavno si se preselio u Beograd, da li ti teško pada razdvojenost od porodice?

- Preselio sam se u Beograd jer mi je ovde lakše zbog posla. Nije mi problem što sam odvojen od porodice jer od svoje 14 godine ne živim sa roditeljima.

Ukoliko ste propustili, pogledajte poslednji nastup Georgija Kovačevića.

Autor: B.R. / M.V.

#Georgije Kovačević

#Pinkove zvezde

'