Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

Slobodan Nešović Loka otkrio detalje incidenta sa Rastom!


Kompanija Maskom objavila je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti.


Pre tri dana vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom'', priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembra odjeknula je kao bomba.

Kako je za Pink.rs otkrio izvor blizak sukobljenim stranama, do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a nakon toga, Loka je tvrdio da ga je Rasta fizički napao.

Autor: TV Pink Printscreen

Sada je kompanija Maskom objavila saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

Kompanija Mascom izražava žaljenje zbog nemilog događaja i pruža bezrezervnu podršku vlasniku firme Slobodanu Nešoviću Loki, koji je bio izložen neprimerenom verbalnom i fizičkom napadu, koji se odigrao u našoj kompaniji, u utorak, 18. aprila, na očigled petnaestoro naših kolega koji su u tom momentu bili na poslu.

Takođe, želimo da napomenemo da su, pored napada, ovoj temi pridodate i brutalne laži od strane napadača, Stefana Đurića Raste i momaka koji su bili u njegovoj pratnji, a koje se tiču poslovnog odnosa Loke Nešovića i Raste.

Smatramo i odgovorno tvrdimo da je Loka Nešović čovek od integriteta koji je svoje ime i karijeru gradio na bazi dobrih poslovnih odnosa, što će potvrditi mnoge javne ličnosti koje su sarađivale sa Lokom, a koje su na medijskoj sceni dosta duže od Raste.

Mi iz kompanije Mascom veoma smo neprijatno iznenađeni zbog činjenice i načina na koji je naša kompanija medijski eksponirana.

Smatramo da je to neprimeren način predstavljanja Mascoma, pored neopozive činjenice i primera uspešnih saradnji sa hiljadama domaćih i stranih autora i izvođača, čija prava štitimo i zastupamo: od legendarnog Duška Radovića, Ljubivoja Ršumovića, Dragana Lukića i Isidore Žebeljan, preko Madonne, pa sve do Sky Vikluha i Ramba Amadeusa i plejade Warnerovih autora i izvođača.

Autor: Printscreen Youtube

Ovom prilikom želimo da obavestimo stručnu i širu javnost da je oblast autorskog prava kompleksna, a da su nezadovoljstvo učesnika u muzičkoj industriji i događaji ovog tipa posledica neznanja i nepoznavanja materije, iz koje logično, nastaje očigledno nezadovoljstvo koje se javlja kod mnogih aktera muzičke industrije kod nas.

Uz to napominjemo da kod nas vlada opšta neuređenost sfere autorskog prava intelektualne svojine, za koju odgovornost snose mnoge institucije i pojedinci.

Kompanija Mascom, na čelu sa Slobodanom Nešovićem Lokom, uvek je vodila računa o svim aspektima poslovanja i do sada nije imala nijedan problem ovakve vrste sa svojim poslovnim partnerima. Zato koristimo priliku da, povodom ovog nemilog događaja, pozovemo branšu i opštu javnost na rešavanje nagomilanih i očigledno urgentnih problema u ovoj oblasti.

Mi iz kompanije Mascom ćemo, kao prvi korak na tom putu, krajem maja organizovati konferenciju za štampu na temu autorskog i srodnih prava.

Nadamo se da ćete se odazvati našem apelu kako bismo započeli proces rešavanja problem vezanih za temu autorskih prava kod nas i, još važnije, kako bismo učinili sve da se ovakvi necivilizovani događaji i napadi na ljude od ugleda više ne dešavaju.

Autor: Pink.rs

Komentari • 0


povezane vesti