AKTUELNO

Ponovo je upecala 13 godina mlađeg?

Pevačica i bivša učesnica "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, Biljana Sečivanović posle silnih ljubavnih peripetija koje je preživela prešla je, izgleda, na mlađe muškarce.

Foto: Pink.rs

Prošle godine Biljanu Sečivanović povezivali su sa 13 godina mlađim muškarcem, Rašom Todorovićem, koji radi kao menadžer jednog splava, a sada se opet zagledala u isto toliko mlađeg kolegu.

Prvi znak za to je fotografija koju je objavila na svom nalogu na Instagramu.

Na njoj su ona, još jedna devojka i Pinkova zvezda Mladen Žikić (27), koji je učesnik treće sezone najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu.

Bilja je suptilno spustila ruku na njegovo rame kako ne bi delovalo kao da su previše prisni, ali se odala u komentaru na fotografiju u kom stoji samo srce.

I mladi pevač objavio je fotografiju na svom nalogu, ali bez ikakvih izliva emocija, nego je samo napisao da zajedno pevaju na svadbi u Nišu.

Ipak, nije sigurno da između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali kako je pevačica poznata po tome što voli znatno mlađe momke, ovo pitanje ostaje otvoreno, naročito zbog toga što mnogo vremena provode zajedno zbog zajedničkih nastupa.

Autor: V. T.

#Biljana Sečivanović

#Mladen Žikić

#Pinkove zvezde

#Veza

'