AKTUELNO

Pevačica je htela da sakrije trudnoću od medija, jer su je doktori upozorili da može da se desi da će pobaciti.

Severina Kojić, koja je čekala bebu sa Igorom, Kebinim sinom, imala je spontani pobačaj krajem marta, otkriva izvor blizak porodici Kojić.

Pevačica je izgubila bebu baš  navodno na dan kad je trebalo da se pojavi na suđenju sa bivšim verenikom Milanom Popovićem.

Foto: Instagram

- Severina je tužna, ali lekari su je upozorili da ovakvo nešto lako može da se desi. Upravo zato se svim silama trudila da vest o trudnoći ne dođe do medija, ali u tome nije uspela. Šokirala se kada je videla da su novinari saznali. Sada, kada se desilo to što se desilo, trudi se da ne misli o tome i fokusirana je na posao. Na insistiranje muža Igora nije odložila put u Ameriku i nastupe sa Ministarkama koji je čekaju krajem meseca - kaže izvor blizak porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Keba se požalio prijateljima da su on i njegova supruga Olja očajni što neće dobiti unuče jer su se tome radovali, ali ne žele da stvaraju pritisak snajki, pa pred njom ne govore o tome.

Severina nije želela da odgovara na pitanja o trudnoći, a njen prijatelj i menadžer Tomislav Petrović naglasio je da Severina ni u jednom trenutku nije potvrdila da je trudna.

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Igor Kojić

#Milan Popović

#Severina Kojić

#pevačica

'