AKTUELNO

Maja je imala samo 18 godina kad je pevač klekao pred nju.

Pevač Oliver Mandić (63), koji je bio na vrhuncu karijere devedesetih i koji sada priprema novi album, već 18 godina uživa u srećnom braku sa Majom Kozlicom Mandić (41), kojoj je on prvi muškarac.

Maja i Oliver su se upoznali u Beogradu kada je ona imala samo 18 godina, a pevač ju je zaprosio čim ju je ugledao i saznao da je nevina.

Maja je ispričala da je za šankom u klubu ugledala Olivera i Svetlanu Cecu Ražnatović, što ju je oduševilo jer su joj to bili omiljeni pevači, a onda joj je Mandić prišao i kad je saznao da do tada nije imala dečka klekao pred nju, zbog čega je ona pobegla iz kluba.

Foto: Pink.rs

Tada je Oliver počeo da je "proganja", ne želevši da ima sa njom bilo šta, čak ni da je poljubi, dok ne pristane da se uda za njega, pa je ona na kraju popustila.

Iako njeni nisu bili za ovu vezu, jer je ona bila jedva punoletna, a on 22 godine stariji od nje, sada su prihvatili svog zeta, kako je Maja otkrila u jednom intervjuu.

Kada su se 1999. godine venčali, Mandić je čak šest godina uspeo da sakrije da je oženjen čovek.

Posle 11 godina braka, krajem 2010, Maja je na svet donela ćerku, koja je drugo Oliverovo dete i kojoj su dali ime Hana Cola.

Pevač je uspeo da osvoji 22 godine mlađu lepoticu i dan danas se ponekad pohvali "Ja sam prvi i jedini muškarac svojoj Maji", a poslednji put njih dvoje su zajedno viđeni u javnosti prošle godine, kada su došli na punoletstvo Anastasije Ražnatović.

Autor: V. T.

#Oliver Mandić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevač

#supruga

'