AKTUELNO

Pop pevačica iskreno je odgovarala na pitanja novinara emisije "EKSKLUZIVno" i otkrila ono što već danima zanima čitavu javnost.

Jovana i Željko Joksimović upriličili su slavlje povodom trećeg rođendana svog sina Koste u jednoj dečijoj igraonici na Senjaku, gde su se družili i slavili sa članovima porodice, ali i najbližim prijateljima i kolegama.

Foto: Pink.rs

Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" sačekala je da se rođendansko slavlje završi, pa je pop pevač pred kamerama Pink televizije otkrio kako je protekao ovaj važan dan za njegovu porodicu.

- Sjajno je proteklo sve. Divan je dan, sve je lepo - kratko je rekao Željko i uputio se ka svom porodičnom domu.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, njegova koleginica i bliska prijateljica Jelena Tomašević bila je raspoložena za priču, pa je iskreno odgovorila da li planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke i svojoj ćerkici Nini podari brata ili sestru.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako Bog da, to se ne planira. Svako ko je zdrav treba to da želi, kad se bude desilo rado ćemo to podeliti - rekla je članica žirija "Pinkovih zvezdica" i odgovorila na pitanje na koji način bi polovi beba koje Joksimovići željno iščekuju trebalo biti rasporođeni.

- Jedna devojčica mora da dođe - rekla je Jelena, a na konstataciju novinara da je, zaista, reč o blizancima, pevačica je potvrdila novinske natpise.

Pročitajte još...

SELE SE ZBOG BLIZANACA: Joksimovići pakuju kofere i odlaze, evo i gde

Foto: TvPink Printscreen

- Da, da, i devojčica i dečak - rekla je Jelena, koja u trenutku nije shvatila da je potvrdila nagađanja.

Tomaševićka je kasnije pokušala da izvadi stvar, pa je rekla da će se o detaljima raspitati kod Joksimovića, a šta je još otkrila u emisiji "EKSKLUZIVno" pogledajte u nastavku:

D. T.

#Blizanci

#EKSKLUZIVno

#Jelena Tomašević

#Jovana Joksimović

#Trudnoća

#pevačica

#Željko Joksimović

'