AKTUELNO

Pevačica nestrpljivo iščekuje svadbu svog bivšeg supruga.

Pevačica Zlata Petrović (54), bivša supruga voditelja Zorana Pejića Peje (52), koji će uskoro stupiti u brak sa dvadeset godina mlađom verenicom, Draganom Kačavendom, među prvima je upoznala njegovu izabranicu, a za atraktivnu crnku ima samo reči hvale.

Foto: Printscreen Youtube

Mnogo je slatka i dobra devojka. Ako volite svoje bivše, a ja svoje bivše volim, pogotovo Peju, jer mi je on najveći prijatelj i mislim da sam i ja njemu, onda mu svakako želim svu sreću sa budućom ženom. Želim da bude srećan, pre svega u ljubavi, pa onda i u drugim stvarima – rekla je Zlata, a onda se osvrnula na fizički izgled Pejine izabranice.

Foto: Printscreen Instagram

- Ona super izgleda. Lepa je devojka. Oduševilo me je to što sam kada sam im ušla u kuću videla da je sve čisto, a ja to mnogo volim kod ljudi. Time me je kupila – dodala je pevačica, koja otkriva i da nestrpljivo čeka njihovu svadbu, te da će prva zaigrati na njoj.

Pevačica im za svadbu priprema i originalan poklon.

Važno je da dođete sa srcem i dušom, a ne radi reda. Ja želim da moj Peja bude zadovoljan. Ma, kupiću mu i posteljinu ako mu bude trebala! – rekla je sa osmehom pevačica, koja je sa Pejom ostala više nego u dobrim odnosima. Njih dvoje imaju sina Jovana, a pevačica ističe i da su posle svega ostali najbolji prijatelji.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Zlata Petrović

#Zoran Pejić Peja

#pevačica

'