AKTUELNO

Zaprepastila sve prisutne ponašanjem na javnom mestu.

Pinkova zvezda Maja Milošević strogo nadzire svog dečka Stefana Šćepanovića i ne dozvoljava mu ni da pomisli na drugu devojku. Ona mu čak i kontroliše mobilni telefon, što nam je otkrio jedan očevidac koji je imao prilike pre nekoliko dana da prisustvuje neprijatnoj sceni u jednom restoranu u Beogradu.

Sedeli smo neposredno od Maje i njenog dečka u jednom restoranu na Košutnjaku. Ona je uzela njegov telefon i prvo je proverila sa kime se dopisuje, a potom i koga sve prati na "Instagramu". Primetila je da njega prati jedna devojka koja ima provokativne fotografije i da je on zapratio nju. Napravila mu je ljubomornu scenu pred svima i blokirala je na njegovom profilu devojku zbog koje su se posvađali - otkriva za "Pink.rs" svedok ove situacije.

Pozvali smo Maju da bismo proverili i njenu stranu ove sporne situacije.

U svakoj vezi je normalno da dođe po koje svađe i malo ljubomore ne može da škodi. Priznajem da sam malo ljubomorna, ali takva sam kada se zaljubim - rekla je Maja za portal Pink.rs

Podsećanja radi,  Maja će uskoro snimiti svoju novu pesmu, za koju planira da ekranizuje i spot. Ko zna, možda će se pevačica baš u toj pesmi pokakazati kako izgleda kada se ona zaljubi.

Autor: M.V.

#Farma

#Maja Milošević

#Pinkove zvezde

'