AKTUELNO

Ako ga je prevarila s tobom, prevariće i tebe - poručio je Buha.

Popularna pevačica Katarina Grujić okončala je dugogodišnju vezu sa Nemanjom Buhom iako je sve delovalo kao da će uskoro stati na ludi kamen i započeti zajednički život u njegovom dvorcu pored Save.

Kako se spekuliše, Kaća je ostavila Buhu zbog ljubomore koju nije mogla da trpi, dok Nemanja tvrdi da je pevačica njega varala.

Foto: Instagram

- Ako ga je prevarila s tobom, prevariće i tebe - napisao je Buha na Fejsbuku aludirajući na Kaću.

Kako se spekuliše, Grujićevoj je najviše smetalo to što joj se Nemanja mešao u posao.

- Dok je Kaća bila s njim u vezi, nikada nije pogledala drugog muškarca. Maksimalno mu je bila posvećena i nijednog trenutka nije poželela drugog. Poslednjih meseci Nemanja je često pokazivao izlive ljubomore. Bio je ljut zbog Kaćinog posla, što ona nije mogla da toleriše. Kad god ode da peva van Srbije i bude po dva-tri dana odsutna, on je napada bez razloga i svašta umišlja - rekao je jedan njihov zajednički prijatelj.

Foto: Instagram

Kaća je portvrdila da su Buha i ona okončali vezu, ali nije želela da otkriva detalje.

- Tačno je da Nemanja i ja nismo više zajedno. Raskinuli smo pre sedam dana, ali ne bih dalje ništa komentarisala. Meni je bilo lepo u svakom pogledu i uživala sam s njim, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem i to bi bilo sve. Želim mu sve najlepše i zamolila bih vas da me razumete i ubuduće ne zovete sa pitanjima u vezi sa privatnim životom - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

#Nemanja Buha

'