AKTUELNO

Folk pevač uznemirio je svoju trudnu suprugu, koja je nakon žustre svađe zapalila cigaretu kako bi došla sebi.

Iako trenutno imaju sve razloge da budu srećni i sjajno raspoloženi zbog vesti o Marijinoj trudnoći, u životu Marka Bulata i njegove supruge ne cvetaju ruže.

Foto: Andrej Nihil

Kako je otkrio izvor koji se zatekao na mestu dešavanja, Marko i Marija žestoko su se posvađali na šetalištu u blizini reke, tik do fensi kafića i restorana. Folk pevač, navodno, nije mario za to što je šetalište blio prepuno ljudi, već je na Mariju vikao iz sveg glasa.

Opet nisi oprala terasu! Ne razumem zašto? Znaš da volim ujutru da izađem i da tamo popijem kafu. Neću sigurno da izlazim u prašinu - vikao je Marko, dok je Marija bezuspešno pokušavala da se opravda. Međutim, nije uspela da dođe do reči.

Foto: Pink.rs

Ona je zaćutala istog momenta kada je shvatila da ih sa zaprepašćenjem gledaju mnogobrojni prolaznici, a nedugo nakon toga loptu je spustio i Marko, koji je sa svojom suprugom seo u baštu obližnjeg restorana.

Trudna Marija je, čim je sela za sto, zapalila cigaretu i poručila mohito kako bi se smirila, dok Bulat više od pola sata nije obraćao pažnju na nju, već je razgovarao mobilnim telefonom. Kada je završio telefonski razgovor, obratio se Mariji nešto mirnijim tonom, a da li su uspeli da se dogovore oko toga ko će oprati terasu za sada nije poznato.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Marija Bulat

#Marko Bulat

#Svađa

#Trudnoća

#pevač

'