AKTUELNO

Bivši učesnik rijalitija pobesneo je zbog toga što je publika odlučila da ga izbaci iz igre posle samo tri dana.

Na seoskom imanju u Lisoviću nadomak Barajeva je tokom sedam sezona rijalitija "Farma" do sada boravilo blizu tri stotine učesnika, poznatih ličnosti sa domaće javne scene.

Najsrećniji među njima zadržali su se u Lisoviću nekoliko meseci, posle čega su iz rijalitija otišli bogatiji za velike novčane iznose, međutim, jedan profesionalni maneken nije imao tu sreću, budući da je sa "Farme" izbačen samo posle tri dana.

Foto: TvPink Printscreen

Reč je o manekenu Veselinu Dokniću iz Vrbasa, na čiji fizički izgled nisu ostale imune mnoge devojke u sedmoj sezoni "Farme". Međutim, nije bilo vremena da neka od njih sa Doknićem ostvari ozbiljniju komunikaciju, budući da je odlukom glasova "Farmu" morao da napusti posle samo tri dana, zbog čega mu nije bilo pravo.

Foto: TvPink Printscreen

Za razliku od drugih učesnika rijalitija, Veselin nije uspeo da tokom prvih dana privuče pažnju milionskog auditorijuma, zbog čega su gledaoci rešili da ga izbace iz igre, što ga je prilično naljutio.

Zgodni maneken brzo je pao u zaborav, a posle "Farme" vratio se svojoj profesionalnoj karijeri, modnim pistama i snimanju editorijala.

Pratioce na Instagramu često zna da iznenadi provokativnim fotografijama iz teretane ili kupatila na kojima pokazuje mišiće i svoj izvajani torzo, međutim, nedavno je otišao korak dalje, te se pred objektivom profesionalnog fotografa skinuo do gole kože i pokazao čime raspolaže.

Veselin je snimio set erotskih fotografija na kojima je u prvom planu njegova pozadina, ali i "ponos", a kako zgodni farmer izgleda u ovom seksi izdanju pogledajte u video-snimku:

Inače, Veselin je aktivan na društvenim mrežama, gde redavno virtuelne prijatelje obaveštava o svojim profesionalnim uspesima. On se trenutno nalazi u dalekoj Indiji, gde često pozira i snima modne editorijale, a uskoro će pred svetla reflektora stati u Atini i Meksiku.

D. T.

#Farma

#Skandal

#Veselin Doknić

#maneken

#rijaliti

'