AKTUELNO

Ona se pubunila što svi najviše vole Žiku, pa su je obožavaoci ubedili u suprotno.

Najgledaniji šou za darovite ljude "Ja imam talenat" i večeras će oduševiti region, jer će takmičari žiriju, publici i gledaocima priređivati spektakl za spektaklom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Mihajlovski je, kao i svake nedelje, iskoračila na veliku scenu studija u Šimanovcima i otvorila emisiju u kojoj će šest takmičara, nažalost napustiti takmičenje, dok će šestoro nastaviti borbu za prvo mesto i Pežo 208.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah na početku ona je pozvala članove žirija da joj se pridruže na sceni, a Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su izašli držeći se za ruke, što je svima bilo simpatično.

Voditeljka je prokomentarisala da, sudeći po aplauzu, publika mnogo voli pevački par, na šta je pevačica odgovorila da to nie tačno i da "publika voli Žiku".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ne idem odavde dok ne čujem "Ana, Ana, Ana" - našalila se pevačica, na šta je publika odmah krenula da skandira njeno ime, što je pevačicu oduševilo.

Foto: TV Pink

Posle toga Ana i Rasta su zajedno sa Žikom Todorovićem i Danicom Maksimović zauzeli svoje pozicije u stolicama žirija i Ana je najavila emisiju koja će žiri sigurno staviti na muke.

Ostanite uz televiziju Pink, jer vas večeras ništa bolje neće zabaviti od nove epizode emisije "Ja imam talenat".

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#emisija

#Žika Todorović

'