AKTUELNO

Humani cilj okupio folkere u selu u Sremu.

Popularni folk pevači u sredu su pevali na humanitarnom koncertu za Uroša Karapandžića u selu Obrež, nadomak Pećinaca. Osim što su uspeli da prenesu dobro raspoloženje na publiku, muzičari su se i sami odlično zabavljali, što je "Pink.rs" zabeležio na licu mesta.

Foto: Milen Vesović

Ana Bekuta je na koncert došla sa svojom jačom polovinom Milutinom Mrkonjićem. Njoj su se obradovale njene kolege, a posebno Peđa Medenica. S obzirom na to da je Peđa u poslednje vreme veoma popularan, možda uskoro njih dvoje snime i duet.

Foto: Milen Vesović

Andreana Čekić je više puta učestovala u ovakvim koncertima i ponovo je i samim učešćem, ali i ličnom donacijom dokazala da misli na one kojima je teško. Ona je na koncert došla sa suprugom Ivanom Miladinovićem. Folk pevačica Slađa Allegro sinoć nije pevala, ali je poslala "kovertu" kao svoj doprinos humanom cilju. Ljuba Perućica je zbog molbe voditeljke programa, između ostalog, otpevao i deo pesme "Za nas kasno je" njegove bivše Aleksandre Prijović. Dok su se njegove kolege veselile on je sve vreme bio aktivan na društvenim mrežama. Pošto važi za miljenika lepšeg pola, moguće da je odgovarao svojim obožavateljkama.

Foto: Milen Vesović

Dolasku Ljube Aličića svi su se obradovali, a Darko Lazić je ovog puta došao sam, ali ne zbog toga što mu je brak u krizi, već zbog toga što je Ana Sević u tom trenutku snimala jednu emisiju.

Foto: Milen Vesović

Pevačica Ivana Selakov je svojim repertoarom podsetila i na tragično nastrdalog kolegu Darka Radovanovića. Ona je sa mladim pevačem Milanom Rakićem izvela duet "Ako je do mene", što je izazvalo burne emocije kod publike.

Foto: Milen Vesović

Inače, voditeljka programa bila je Danijela Gudović. Svima je poznata njena potresna situacija kada je ostala u invalidskim kolicima. Ona sada ponovo hoda, međutim, još nije u potpunosti zdrava, te i dalje ima poteškoće u kretanju, ali je dolaskom i učestvovanjem u organizaciji ovog koncerta dokazala da i pored svojih problema, ona i dalje misli i na druge kojima je teško.

Foto: Milen Vesović

Osim pomenutih, u akciji su učestvovali i Milan Mitrović, Jovan Perišić, Ćemo i mladi pevač Željko Đmura. Svi su bili odlično raspoloženi i osim što su se družili sa kolegama, sve vreme su izlazili u susret prisutnim fanovima koji su im svima prilazili za fotografisanje.

Pomozite i vi lečenju Uroša Karapandžića!

Svako od nas može porukom da doprinese daljem lečenju dečaka Uroša Karapandžića, tako što će poslati broj 19 na 3030.

Autor: M.V.

#Ana Bekuta

#Andreana Čekić

#Darko Lazić

#Ivana Selakov

#Ljuba Aličić

#Ljuba Perućica

#Ljubomir Perućica

#Milutin Mrkonjić

#Obrež

#Slađa Vujičić

'