AKTUELNO

Jedna od Džejevih čuvenih balada iza sebe krije emotivnu i istinitu priču.

Džej Ramadanovski otpevao je mnogo pesama, od kojih su većina hitovi koji nikada neće prestati da se pevaju.

Foto: YouTube screenshot

Jedna od čuvenih balada je i "Uspeo sam u životu", koja iza sebe krije emotivnu i istinitu priču. Džej ju je otpevao devedesetih godina, a napisao ju je Dorćolac Iso Lero Džamba.

Foto: Facebook

Džamba je bio “žestoki momak” koga su 23. septembra 1992. godine u kockarnici na šestom spratu Beograđanke pretukli radnici obezbeđenja, posle čega ga niko nikada nije video. Kockarnicu je tada obezbeđivala agencija "Delije", čiji je vlasnik bio Željko Ražnatović Arkan.

Istorija sukoba između Džamba i Arkana potiče, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloletnike u Valjevu. Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu. Priča se da mu Arkan to nikada nije zaboravio.

Inače, Džamba se družio sa Giškom, bio je i Kneletov prijatelj, bio je dobar sa pevačima i glumcima, a Džej mu je bio brat od tetke. Kako se priča, Džamba je hit “Uspeo sam u životu” napisao dok je bio u zatvoru.

Autor: Pink.rs

#Arkan Ražnatović

#Džej Ramadanovski

#pevač

'