AKTUELNO

Sredinom godine očekuje se premijera akcionog filma u kojem glumi i seksepilna članica grupe "Models".

Modelsicu Milu Kalađurđević uskoro ćemo imati prilike da gledamo i na velikom platnu. Već je poznato da je njoj poverena jedna od uloga u akcionom filmu "Kill'em All", koji će sredinom godine biti premijerno prikazan.

Glavna uloga u pomenutom filmu poverena je legendi Žan-Klodu van Damu. U izjavi za "Pink.rs", Mila otkriva kako je bilo sarađivati sa njim i kakav je on kada su kamere ugašene.

Žan Klod je veliki profesionalac, osoba koja je prošla mnogo toga u životu i tolika legenda koja čvrsto stoji na zemlji. Tokom snimanja zajedničkih scena izlazio mi je u susret, pomagao kad ja zakasnim, davao mi prostora na kameri, znači zaista veliki profesionalac. Privatno je duhovit, komunikativan, sve ispoštuje. Pa šta da vam kažem kad se rukovao sa svima u šminkernici pa čak i sa radnicima na kraju sobe koji nisu došli da ga pozdrave, ali je on svima pružio ruku i seo. Bili smo zajedno u bioskopu. Kao da nam je tata bio u bioskopu, sve nas pita sta ćemo da jedemo - otkriva Mila za naš sajt.

Mediji ne samo na Zapadu, već i u Rusiji, dovodili su ranije Milu u vezu sa Leonardom Dikapriom. Povod su bile zajedničke fotografije sa plaže, od koje se napravila ljubavna afera. Zamolili smo Modelsicu da nam otkrije koliko je zaista bila prisna sa Leom.

Simpatično mi je sve to bilo. Lea znam i srećemo se često jer imamo dosta zajedničkih prijatelja. Kad znaš prave ljude, prosto si u krugovima javnih lilnosti i to ti postane normalno.

Inače, Mila ne krije da je veliki fan Vladimira Putina, iako je imala priliku da bude gost kod njegovog nekadašnjeg ljutog rivala Baraka Obame.

Kalađurđevićeva je trenutno u Turskoj zbog poslovnih obaveza, i brzo joj sledi povratak u Los Anđeles. Na kraju razgovora, ona nam je otkrila da joj nedostaje region, a da sa druge strane Atlantika često uz muziku sa ovih prostora, pokušava da se, barem na taj način, vrati na Balkan.

Kod mene se vrti miks pesama Šaka Polumente, Cece, Dina Merlina i Leksington benda - otkrila je Mila.

Autor: M.V.

#Mila Kalađurđević

#Models

'