AKTUELNO

Poznate dame često eksperimentišu sa svojim fizičkim izgledom, a mnoge od njih bile su dovoljno hrabre da iz plavuša pređu u crnke i obrnuto. Predstavljamo vam neke od njih!

Seka Aleksić

Ona je, čini se, na estradi oduvek prednjačila kada je reč o promeni frizure. Na svojoj glavi nosila je bukvalno sve - od duge kose do veoma kratke, sa strane izbrijane... I sve joj je odlično pristajalo! Menjala je često dužinu svoje kose, njen oblik, pa tako i boju - iako ju je publika upoznala i zavolela kao vatrenu crnku, u nekoliko navrata prelazila je u plavuše, a potom se ponovo vraćala u svoju prirodnu nijansu.

Foto: Instagram, Printscreen YouTube

Dara Bubamara

Dara je takođe, poput Seke, tokom svoje dugogodišnje karijere ponela najrazličitije frizure koje su, svaka u svoje vreme, bile upečatljive, atraktivne i inovativne. Komplimenata nije manjkalo ni kada je bila crna, a ni plava, međutim crnu kosu nije dugo nosila, već je ostala verna plavoj.

Foto: IDJTV, Instagram

Maja Berović

Kada se pojavila na našoj javnoj sceni, imala je dugu crnu kosu koju je potom fazonirala, menjala joj boju i oblik. Već godinama unazad je plava i čini se da od ove nijanse neće odstupiti bar još neko vreme, međutim mnogi je pamete i kao crnku.

Foto: Instagram.com

Anabela Atijas

Plava je bila na samom početku karijere, međutim godinama kasnije bila je prepoznatljiva po smeđoj kosi. Ipak, i u poslednjih nekoliko godina želela je da eksperimentiše i na sebe skrene pažnju javnosti, te je bila i plava, ali i crna - doduše, tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" ponela je periku crne boje, što je podiglo veliku prašinu i iznenadilo publiku.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Ana Kokić

Iako ju je publika zavolela i prihvatila kao plavušu, jedno vreme poželela je promenu, te se ofarbala u crno. I ta boja joj je lepo stajala, međutim, ipak se vratila na staro.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Seka Aleksić

'