AKTUELNO

Nakon provere navoda pevačice, protiv njega je podnesena krivična prijava koja je prosleđena nadležnom tužilaštvu.

Mirza Muhović, sarajevski biznismen, prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju zbog sumnje da je počinio krivično delo oduzimanje maloletnika. Reč je o njegovom sinu kog nije vratio na vreme majci, pevačici Vereni Cerovini.

Par se razišao pre godinu dana, a dete je pripalo Vereni. Prema nezvaničnim saznanjima, Mirza nije mogao da se pomiri sa tim, te je pre mesec dana odveo sina u Sarajevo, iako dodela starateljstva nije zvanično završena.

Nakon provere navoda pevačice, protiv njega je podnesena krivična prijava koja je prosleđena nadležnom tužilaštvu.

Majka je pre mesec dana prijavila da je otac odveo dete i da ne želi da ga vrati. Istraga je odmah otvorena. Da li je otac u međuvremenu vratio dete i šta se dogodilo kada je u pitanju starateljstvo nad njim nije nam poznato - rečeno je u policiji.

Muhović je poznat i po tome što je 2012. godine u hostelu "Feri" na Igmanu pucao u svoju tadašnju devojku Eminu Karišik. Za to je osuđen na pet meseci zatvora. Muhović je u javnost dospeo i pre dve godine kada je iz pištolja pucao u samom centru Sarajeva slaveći rođenje sina, kog je sada navodno oteo.

Autor: Pink.rs

#Mirza Muhović

#Otmica

#Verena Cerovina

#pevačica

'