AKTUELNO

Pred završni čin kada će odgovoriti na sva pitanja Stanija zaključana.

Posebne pripreme u domu Dobrojević, po našim saznanjima obavljaju se pred današnju emisiju "Narod pita pobednicu", koja je na programu odmah posle Pinkovih zvezda, a čija će gošća biti upravo Stanija Dobrojević, pobednica Farme 6.

Došao je i taj trenutak da nakon zavšetka Farme i nakon brojnih uvreda, optužbi i naslova Stanija Dobrojević da svoj odgovor. U sutrašnjoj emisji postaviće joj se i pitanja o sukobu i prepucavanju sa klaberom Tamarom Đurić, kao i to koliko je zapravo Kristijan "uložio" u njenu pobedu, kako bivši farmer izjavulje ovih dana.

Ni Maja Nikolić nije zaobišla starletu. U jednoj izjavi za pink.rs, podsetićemo vas da je Maja poprilično bila surova prema starleti.

-Stanija i njena majka potukle su se zbog istog dečka - tada je navela Maja za naš portal.

Foto: maja nikolic

Pored toga, tokom emisije koja će se emitovati uživo, gledaoci će imati priliku i da se uključe u program i postave pitanje. Dakle, uzbudljivo veče biće za Staniju.

-Ne želim da pričam o tome. Spremna sam da svima odgovorim i zapušim usta. Nadam se da će prestati da se bave samo Stanijom Dobrojević - rekla je starleta za pink.rs

Stanija je i dodala da dolazi bez obezbeđenja, jer se proteklih dana u medijima pisalo o tome kako je "čuva" Kristijanovo obezbeđenje.

Dakle, zanimljivo veče je sutra na Pinku. Pinkove zvezde u 21h  i skrivena kamera Milana Kalinića,  a odmah nakon toga Narod pita pobednicu od 23:30h

'