AKTUELNO

Mnogi su ubeđeni u to da pevačici Ani Sević neće biti svejedno kada bude videla koleginicu Milicu Pavlović u nezgodnoj pozi sa svojim suprugom Darkom Lazićem.

Po estradnim kuloarima već dugo se šuška da pevačica Ana Sević ima problem sa ljubomorom, zbog čega s vremena na vreme inicira bračne svađe sa svojim bračnim partnerom Darkom Lazićem, pa mnogi smatraju da će uslediti još jedna u nizu zbog fotografije folk pevača koja je preplavila društvene mreže.

Foto: Instagram

Glavni krivac za potencijalnu svađu Ane i Darka mogla bi da bude pevačica Milica Pavlović, koja je selfi sa kolegom napravila dok mu je sedela u krilu, što se sigurno neće svideti Ani. Pavlovićeva je ovu fotografiju objavila na društvenim mrežama i izazvala pozitivne komentare njenih i Darkovih fanova, a kakav li će biti komentar njegove supruge ostaje da se vidi.

Foto: Instagram

I dok jedni smatraju da Ani neće biti svejedno kada bude videla ovu fotografiju, drugi pak misle da nikakvog problema neće biti, budući da je ona u odličnim odnosima sa Milicom, za koju zna da je jedna od najboljih Darkovih prijateljica i koleginica.

D. T.

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Ljubomora

#Milica Pavlović

#pevač

#pevačica

'