AKTUELNO

Složno su zaključili da je on čudo od deteta

Novogodišnjom čestitkom Marijane Mićić počele su prve Pinkove zvezdice u 2016. Ovo je četvrti krug i od sad nastupa njih desetoro, a samo osmoro može da prođe dalje.

Za sam početak Marijana Mićić i Goca Tržan napravile su specijalna šou. Obe su se pojavile s krunom na glavi pa je tako takmičenju u pevanju prethodilo "nadmetanje" koja je od njih dve princeza.

Koja vam se više dopada u ulozi princeze?

Foto: Foto: Printskrin

Foto: Foto: Printskrin

Na binu je prva izašla Sara Jorgačijević (15) iz Niša i otvorila veče s „Big Girls Don’t Cry“ . Dobila je svih pet glasova. Što bi se reklo, prvo pa muško.

Foto: Foto: Printskin

Foto: Printskin

- Ova emisija je baš lepo počela. Meni je makar lepo počela – rekla je Goca.

Tako je počelo, a onda je sledio mali pad. Trema, loše izabrana pesma, ili šta već sve do Maše Vujadinović. Ova četrnasetogodišnjakinja iz Podgorice dobila je prvo peticu za numeru Kristine Agiljere „You lost me“. Njena ocena je u poslednjem trenutku spuštena na četvorku. Kako reče Marijana Mićić, novogodišnji vašar je izgleda uticao na njeno ocenjivanje.

Sledeći je na binu izašao Veljko Čačić (13) iz Lipolista. Hrabro je pred Milana Stankovića stao s njegovim "Faktorom rizika". Dobio je i njegov, a i ostala četiri glasa.

Katarina Dumančić jedva je stila do kraja svog nastupa, al je prva digla žiri na noge i uspela da izdejstvuje peticu.

I Ivana Dimovski (12) iz Beograda oduševila je žiri.

- Ovo je naša Ariajana Grande - specijalno je pohvalio Hari njeno pevanje.

Foto: Foto: Printskrin

Trinaestogodišnja Teodora Tara Stojanović iz Beograda izabrala je pesmu "The Lazy song" Selino Mars i neverovatno šarmantan roze kostim. Scenski nastup bio je vrhunski, ali žiri, kako je rekao, od  ništa manje nije ni očekivao.

Martija Stanojlović Toliko je oduševila Gocu Tržan da je izašla na binu da je zagrli. Rasplakala se Martija, a onda i Milan Stanković i skoro svi u studiju.

Foto: Foto: Printskrin

- Nikad u svom životu nisam nešto ovako videla i čula. Ja ti se poklanjam - rekla je Goca, i zaista se pokklonila devojčici.

Foto: Foto: Printskrin

Žiri nije stigao da se oporavi od Martije, kad je izašao jedanaestogodišnji Marko Bošnjak i bukvalno ih ubio svojom pesmom. Izveo je pesmu Jadranke Stojaković "Što te nema". Od pet članova žirija, četvoro se rasplakalo. Haris je jedini ostao pribran.

Foto: Foto: Printskrin

Foto: Foto: Printskrin

- Kao što je Nikola Tesla bio Božja antena za prenošenje raznih stvari, tako si ti Božja antena za prenošenje pesme - rakao je Hari.

- Ovoliko se nisam rasplakala još od Marije Serdar iz prošle sezone. Ne znam kako si me toliko dirnuo. Ti si stvarno nešto posebno - nadovezala se, kroz suze Jelena Tomašević.

Foto: Foto: Printskrin

I Milan Stanković se obratio dečaku kroz suze.

Foto: Milan Stankovic place

- Nema ovde ništa racionalno. Meni je ovde sve iracionalno, kao i svako čudo. Čast mi je što sam tu i što si ti ovde sa nama i što smo svi svedoci jednog ovakvog svetskog čuda - rekao je MIlan Stanković.

Spektkularan kraj prvog dela emisije i početak ove godine. Petice su dobili dakle dobili Sara Jorgančijević, Veljkoo Čačić, Ivana Dimikovski, Tara Stojanović, Martija Stanojković i Marko Bošnjak.

Tri devojčice se bore za prolazak dalje su i Marija Šimić, Ilma Gutić i Maša Vujadinović. Dalje je uspela da prođe Marija Šimić.

'