AKTUELNO

Pinkova zvezda u agoniji zbog bivšeg ljubavnika.

Iako je Gabrijela Pejčev nekoliko puta rekla da ne želi ništa da ima sa Semirom Džankovićem, problemi za mladu Pinkovu zvezdu ne prestaju. Naime, Semir želi da njih dvoje obnove romansu, neprestano je zove i prilčno je uporan.

- Otkako sam izašla sa imanja u Lisoviću Semir me je zvao nekoliko puta, želi da se pomirimo, krivo mu je zbog svega što se dogodilo. Pošto sam prestala da mu se javljam na telefon počeo je da preti, zbog čega sam veoma uplašena. Sada je počeo da zove i moju sestru Aleksandru, pravi mi pakao od života. Sestra mi je uplašena i ne znam više šta da radim. To postaje veoma neopodnošljivo- rekla je Gabi za Pink.rs.

Da podsetimo, Gabrijela i Semir su imali seks aferu sve do njenog ulaska na Farmu 6. Vezu su započeli tokom takmičenja u "Pinkovim zvezdama", a Gabi je čak nekoliko puta bila u Semirovoj kući u Novom Pazaru. Pored toga za nedeljnik "Star" Pinkova zvezda otkrila je kako je prvobitno sumnjala da pretnje stižu od strane Semirove žene.

Iako je Semir za Pink.rs izjavio da je obećao ženi da više neće praviti greške, izgleda da i dalje ne može da zaboravi atraktivnu Bugarku.

Autor: M. Đurović

'