AKTUELNO

Kum pop pevačice otvorio je dušu i priznao da nije bio blizak sa njenim sadašnjim suprugom Ljubom Jovanovićem, od kojeg se razvodi.

Iako se činilo da će nakon ljubavnog brodoloma koji je doživela sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem pop pevačica Nataša Bekvalac konačno biti srećna u ljubavi, ona je rešila da okonča i svoj drugi brak po redu.

Foto: Pink.rs

Ona i Ljuba Jovanović su svima izgledali kao skladan par, a u prilog tome da nije sve onako kako se čini ide i priča tekstopisca Dragana Brajovića Braje, Natašinog kuma.

Foto: Printscreen Youtube

Braja je ispričao da se sa kumom, koja je sa ćerkicom Hanom otputovala u Pariz, čuo preko telefona.

Foto: Instagram

- Čuli smo se pre neki dan. Neke stvari, eto, čitam iz novina. Ne mešam se u te stvari, iskren da budem, niti ih komentarišem - kaže Braja i ističe da sa Natinim drugim suprugom nije bio blizak kao sa Dačom Ikodinovićem.

Foto: Instagram

Pa, ja i njen sadašnji suprug smo se jedva i upoznali. Tako da, za razliku od Danila, gde smo se družili godinama, to je bilo traumatično i za mene, iskren da budem. Taj period razvoda i svih tih ružnih stvari kroz koje su zajedno prošli. To je i mene potkačilo na neki način. Ovde stvarno nit’ se mešam, nit’ sam u toku. Nismo bliski na taj način, ja i njen suprug, da bih to osetio kao prošli put - iskren je bio Braja.

Pink.rs

#Danilo Ikodinović

#Dragan Brajović Braja

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'