AKTUELNO

Astrolog Dušan Veličković otkrio je da glumica i košarkaš neće biti srećni zajedno, kao i da će se već ovog proleća pojaviti prvi problemi u njihovoj vezi.

Veliku prašinu na domaćoj javnoj sceni podigla je informacija da je popularna glumica Jelisaveta Orašanin ostavila svog kolegu Vuka Kostića i započela emotivnu vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Foto: Beta/Printscreen Youtube

S obzirom na to da se svi pitaju hoće li proslavljeni košarkaš ovaj put imati sreće u ljubavi nakon što je raskinuo sa Anastasijom Ražnatović, kontaktirali smo astrologa Dušana Veličkovića koji je, na osnovu Jelisavetinog i Miloševog datuma rođenja i uporednog horoskopa, otkrio šta kažu zvezde.

Iako smatra da su glumica i košarkaš savršen spoj, Veličković otkriva da njih dvoje neće biti srećni i da je izvesno da će njihova ljubav brzo pući.

Teodosić je bolesno, patološki ljubomoran. Jako je zaj*ban tip, specifičan, voli sve što vole mladi. Dobar je, ali kad mu "padne roletna" on odmah završava, ima nizak prag tolerancije. Veza sa Jelisavetom će trajati dok njemu ne "pukne film". Zanimljiv su spoj, on Riba, ona Škorpija. Definitivno će joj leći. Riba je peti znak od Škorpije, što znači da je Škorpijama jako teško da im odole i da će ona na njega da odlepi totalno. Jelisaveta je jedna mudra Škorpija sa strahom od velikog zaljubljivanja, ali već je otišla predaleko da bi sad stajala - ističe astrolog i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

- U njenom horoskopu vidi se da je njen Mars, ideal muškarca, u Ovnu, a Teu se savršeno uklapa u nju, to je fantastično. Njegovo Sunce nalazi se u njenoj fortuni i dođe joj kao neka sreća u životu i on je čovek koji može da joj jača samopouzdanje, da joj bude bukvalno kao psihoterapeut. Ima onu monašku, mirnu facu i to on definitivno može.

Foto: Beta

Prema mišljenju Dušana Veličkovića, njih dvoje imaju veliku šansu da svoju ljubav krunišu brakom, ali do razlaza će, kako kaže, svakako, doći.

- Ona će, neminovno, uprskati. Šarmantna je, omiljena, poštovana, a to njemu može da zasmeta jer je on mrgud, ćutolog. U komunikaciji guše jedno drugo. Problem je što je Jelisaveta magnet za pacijente, pali se na dečkov problem. Svaki momak sa kojim se zabavljala na početku veze bio je u velikom problemu, ona se sažalila na njih. Lekovita je duša, ali dobra je im je kad im nešto fali – čim stanu na noge, ostavljaju je.

Od maja su mogući problemi u njihovoj vezi, a onda sledi Jelisavetina emotivna "minus faza."

Foto: YouTube screenshot

Teo i ona su suviše dobri, ali Bog ne spaja dvoje dobrih, već suprotnosti. Dosade vremenom jedno drugom. Oni su srodne duše i dobrodušnost ih je privukla, ali dosadno je kada nema problema.

Pobegla od "sindikalnog švalera" Vuka Kostića jer je hteo da je ženi

Dušan Veličković iskoristio je priliku i da pogleda šta kažu zvezde kada je u pitanju Vuk Kostić, bivši Jelisavetin partner i poznati glumac, ali i da otkrije čitaocima portala Pink.rs zbog čega se njih dvoje nisu najbolje slagali.

Foto: undefined

- Prošle godine je morala da otkači iskompleksiranog ratnika s lovačkog puškom, kvazi ratnika na krvoločne srne Vuka Kostića. To u psihologiji mnogo govori o njemu kao čoveku – ubijanje i umetnost nikako ne idu zajedno. Kostić glumi glumca, a Jelisaveta ga je otkačila i definitivno joj  nije lako. S obzirom na Vukov horoskop, ne verujem ja da on nju pušta tek tako lako, zbog toga što je on neko ko davi, guši, smara - kaže Veličković i otkriva zbog čega je došlo do prezasićenja u glumčevoj vezi sa Jelisavetom.

Foto: Tanjug

Ima iskompleksiranog Marsa u Raku, folirant je težak, glumi sve živo. Jako su slični, gordi, ponosni, niko neće da popusti i glume ludilo, s tim što je Jelisaveta trpela njegove komplekse.

Mislim da je pobegla od Vuka jer je ovaj hteo da se ženi. Ne zna da se zabavlja, sa svakom devojkom živi zajedno. S druge strane, on nema osnova da pravi problema u njenoj vezi sa Teom - uglavnom se zaljubljuje u koleginice, on je sindikalni švaler - završio je poznati srpski astrolog.

Foto: Tanjug

Zabranjeno preuzimanje celog ili bilo kog dela teksta bez ulinkovanog izvora u telo teksta.

D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Dušan Veličković

#Horoskop

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Vuk Kostić

#glumac

#glumica

'