AKTUELNO

Pevačica je sa ćerkom i zetom proslavila značajno priznanje koje joj je dodeljeno.

Neda Ukraden iza sebe ima bogatu i uspešnu muzičku karijeru, zbog čega nesumnjivo važi za jednu od najpopularnijih pevačica.

Ukradenova je na trenutak zaustavila saobraćaj u Nušićevoj ulici, kada je iz belog automobila kročila na crveni tepih i ušla u zgradu jedne diskografske kuće, gde je dobila značajno priznanje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nju je ispred dočakala maskota ove diskografske kuće, a iako to nije očekivala, sa osmehom je prihvatila njegovu ruku prilikom izlaska iz automobila.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U prisustvu velikog broja medija iz čitavog regiona, Nedi Ukraden dodeljeno je "Posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji" uz bukete ruža, šampanjac i balone sa njenim imenom.

Povod ove nagrade je trostruka kompilacija sa 50 najvećih Nedinih hitova u godini kada slavi pet decenija uspešne karijere na sceni, a uz nju su bili i njena ćerka Jelena, kao i zet Peca Minović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ceremoniju dodele nagrade pratila je numera "Zora je" u pozadini, a u trenutku kada je dobila nagradu - Neda se i zaplakala, ali je ubrzo vratila osmeh na lice i uživala u velikom uspehu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim novinara i Nedinih najbližih, podržali su je brojni fanovi, koji su specijalno doputovali za ovu priliku iz čitavog regiona.

Autor: M. Đ.

#Neda Ukraden

#pevačica

'