AKTUELNO

Ona pokušava da sebe predstavi kao žrtvu, i na sve načine manipuliše, rekao je izvor blizak ovom paru.

Vest da je nakon dve godine braka Nataša Bekvalac rešila da se razvede od drugog supruga Ljube Jovanovića šokirala je domaću javnost. O razlozima bračnog kraha i dalje se spekuliše, a navodno je jedan od razloga to što je bivši rukometaš prevario Bekvalčevu.

- Ljuba je ovih dana izuzetno zauzet, bukvalno radi 24 sata dnevno, i nažalost, desila mu se ova situacija. On se oseća kao da mu prave aferu, da ga nazivaju onakvim i ovakvim, što svakako utiče na mišljenje javnosti. Ispada kao da ga je Nataša 'zavlačila' cele tri godine, oko deteta koje je Ljuba žarko želeo i oko svega ostalog. Moguće je da ona nije bila spremna za neke veće obaveze u toj vezi i da je sve vreme igrala neku svoju igru u glavi - rekao je izvor blizak ovom paru.

Foto: Printscreen Youtube

Ljuba Jovanović je prethodnih godina radio dva posla kako bi zaradio za njihovu porodicu, a o Natašinoj ćerki Hani, vodio računa kao da je njegovo dete.

On je to dete bukvalno prihvatio kao svoje. Vozio ju je u školu, iz škole, išao na roditeljske sastanke, ma sve. Svedok sam da Ljuba nikada nije ni sedeo pored druge devojke, i drugarice je izbegavao zbog Natašine ljubomore. Priča o susretima sa bivšom devojkom iz Novog Sada je smešna, jer znam da on nije u kontaktu ni sa jednom bivšom. Nije čak ni davao izjave za medije niti se pojavljivao na njenim nastupima da joj slučajno ne bi naštetio - objasnio je ovaj izvor.

Foto: Instagram

Prema navodima ovog izvora, Ljuba je želeo decu sa Natašom, a izgleda da je ona bila ta koja nije bila spremna na to.

Ona pokušava da sebe predstavi kao žrtvu, i na sve načine manipuliše, a u tome joj pomažu njeni prijatelji iz medija. Kao, ona sada nije kriva što se razvela već je Ljuba kriv, pravi od njega lošeg čoveka kako bi mogla što bolje sebe da predstavi u svrhu popularnosti - navodi izvor.

Autor: Pink.rs

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

'