AKTUELNO

Pevačicu zastupa advokat njenog bivšeg supruga Dače Ikodinovića.

Kao bomba odjeknula je vest da se popularna pevačica Nataša Bekvalac razvodi od rukometaša Ljube Jovanovića. Spekuliše se da je plavokosa pevačica ovakvu odluku donela zbog Ljubinog neverstva, koji ju je navodno varao sa jednom bivšim devojkom.

Bekvalčeva je već podnela papire za razvod braka od Jovanovića, a nju će zastupati, ni manje ni više, nego advokat njenog bivšeg supruga Danila Dače Ikodinovića, Nemanja Aleksić.

Gospođa Bekvalac je u četvrtak došla u moju kancelariju s odlukom da okonča brak s Ljubom Jovanović. Delovala je odlučno i stabilno. Prihvatila je moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, ukoliko je već tako odlučila, razvod bude sporazuman. Nataša i Ljuba nemaju decu i ne dele imovinu, što za mene kao njenog advokata situaciju čini lakšom - kaže advokat Aleksić.

Natašu razvodi Dačin advokat

Pevačicina i Dačina brakorazvodna parnica bila je veoma burna, puna neprijatnih situacija, a ona je čak pre sedam godina u jednom trenutku izgubila kontrolu i izazvala incident u advokatskoj kancelariji. Nataša je tada izgubila kontrolu i polupala šoljice za kafu i čaše sa vodom na stolu u kancelariji advokata Nemanje Aleksića. Međutim, nakon tog nemilog događaja, pevačica se sprijateljila sa Aleksićem, a sada ga je i angažovala kao svog advokata.

Autor: Pink.rs

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'