AKTUELNO

Gocin nesuđeni suprug otvorio je dušu i priznao da se u poslednjem času predomislio i odustao od venčanja.

Folk pevačica Goca Božinovska pre trinaest godina sklopila je dogovor s Ratkom Dimovskim, poznatijim kao Zmaj od Banata, da se za njega uda da samo da bi dobila papire koji bi joj omogućili da nesmetano živi i radi u Švajcarskoj. Međutim, u poslednji čas sve je palo u vodu.

Foto: Andrej Nihil

Trebalo je da joj sredim papire za Švajcarsku i da se ona uda za mene. Tamo živim 40 godina. Imam svoj hotel, držao sam piceriju... Pošto je Goca pevačica , zajednički prijatelj me je zamolio da joj sredim nešto. Ja sam razveden i mogao sam da završim da za šest nedelja dobije papire i stalan boravak u toj državi. Mogla je da bude stanovnik Švajcarske, da dolazi i da peva po tim klubovima. Gocom je trebalo da se oženim 2004., ali predomislio sam se i nisam otišao na venčanje - rekao je Ratko, dok je Goca iznela potpuno drugačiju stranu priče.

Foto: Andrej Nihil

- Bože me sačuvaj, šta sve neću čuti! Tog čoveka su sigurno hteli da prevare! Ko zna ko mu je servirao tu priču da treba da se oženi mnome zbog papira. Nisam imala nameru da se ponovo udajem - rekla je Božinovska.

Pink.rs

#Goca Božinovska

#pevačica

'