AKTUELNO

Rumun se sukobio sa dva Srbina i jednim Crnogorcem posle nastupa popularnog pevača, prilikom čega je došlo i do pucnjave.

Popularni pevač Milan Stanković nastupio je proteklog vikenda u jednom klubu u Beču, u kojem je te večeri došlo do vatrenog obračuna.

Kako su preneli austrijski mediji, oko pet časova ujutru, 30-godišnji muškarac iz Rumunije sukobio se sa dva Srbina i jednim Crnogorcem, starosti između 25 i 42 godine, te da je sukob eskalirao i da je došlo do pucnjave ispred kluba u kojem je nastupao naš pevač.

U prvim izveštajima tamošnje novine navele su da je tom prilikom Milan ranjen u nogu, da je prevezen u bolnicu i da nije u životnoj opasnosti, te da su glavni akteri incidenta uhapšeni.

Prema rečima izvora portala Pink.rs, Milan nije bio prisutan prilikom pucnjave, nego se ona desila pošto je on napustio klub u kojem je nastupao.

Foto: Promo

Kako bismo to proverili, stupili smo u kontakt sa samim pevačem.

- I ja sam, zatečen ovom informacijom, jer me svi živi zovu i pitaju šta se dogodilo u Beču. Sve što mogu da kažem je to da sam posle nastupa sam otišao u hotel, a sutradan sam već stigao za Beograd. Čuo sam za incident, ali njegove aktere ne poznajem znam samo da se sve odigralo posle mog nastupa - kaže Milan i dodaje:

- Nastupao sam u subotu u klubu “Box” u Beču. Reč je o dobro poznatom i renomiranom klubu u koji se nalazi u hotelu “Hilton”, koji je zadržao ime, ali promenio vlasnika i od prošlog vikenda je mesto na kome se okuplja naša dijaspora. Mnogo sam zadovoljan, jer je moj nastup prošao fantastično - rekao je Milan za portal Pink.rs.

Inače, povodom ovog incidenta Milan se oglasio i na društvenoj mreži, gde je potvrdio da je dobro.

Autor: Pink.rs

#Milan Stanković

#Pucnjava

#pevač

'