AKTUELNO

Pevačica smatra da je starija koleginica neprijatna prema njoj zbog toga što joj je pevač, kako sama tvrdi, naklonjen više nego svojoj kumi.

Maja Nikolić, koja se u svakoj epizodi "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za pevačke talente u regionu, verbalno sukobljava sa Zoricom Brunclik, ima teoriju da je starija koleginica ljubomorna na nju zbog Šabana Šaulića.

- Zorica je ljubomorna na mene jer me Šaban obožava. Trebalo je da nas dvoje snimimo duetsku pesmu, ali nismo uspeli da nađemo odgovarajuću numeru jer je on narodnjak a ja zabavnjak - priča ona.

Foto: TvPink Printscreen

Nikolićeva je objasnila da je Zorica bila šokirana kada je to čula.

- Jednom prilikom, Zorica je usred emisije upitala Šaulića da li je tačno to što se priča, a on se nasmejao i potvrdio. Ona se verovatno vodi logikom - ako me ona ne voli da ne bi trebalo ni njen kum da me voli - rekla je Maja.

Foto: YouTube screenshot

Ona je nekoliko puta istakla da Šabana mnogo poštuje, pa joj je izuzetno drago što ima takvo mišljenje o njoj.

- Šaban je legenda koji ima svoj stav. Naša mišljenja se čak i poklapaju kad komentarišemo takmičare. Ponavljam, Zorica ne sme ništa gore od ovoga da mi kaže jer ima ograničen vokabular i ne može mentalno da mi parira. Na moj nivo se uzdiže, a ja neću da se spuštam niti da joj odgovaram na primitivna pitanja. Možda mu je ona kuma, ali mene Šaban više ceni i poštuje. Jednostavno, bitnija sam mu i to je kraj priče - zaključila je Maja.

Autor: Pink.rs

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevač

#pevačica

#Šaban Šaulić

'