AKTUELNO

Ovog petka milionski auditorijum očekuje jedno od najuzbudljivijih izdanja najpopularnijeg muzičkog šou programa na Balkanu.

Maestralni kandidati još jednom će oduševiti članove stručnog žirija, ali i vernu publiku "Pinkovih zvezdica", koja s nestrpljenjem iščekuje petak veče.

TV gledaocima predstaviće se neki od najtalentovanijih mladih pevača na Balkanu koji su već tokom svojih prvih pojavljivanja uspeli da osvoje srca publike, a među njima je i takmičarka koja je ovaj put imala specijalne prohteve.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U pitanju je preslatka Jovana Radonić, kojoj svakim nastupom i neodoljivom harizmom uspeva da iznova i iznova nasmeje i oduševi članove žirija, pa tako je bilo i ovaj put.

Foto: TvPink Printscreen

- Kao mala beba - bila je oduševljena Jelena Tomašević dok je opisivala njen nastup, a Jovana joj je odmah odgovorila i stavila do znanja da ona više nije mala.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nisam beba - odbrusila je Jovana i nasmejala sve u studiju. Međutim, tu njenom spektaklu nije bio kraj.

Njena najbolja drugarica Marijana Mićić rešila je da otkrije svima veliku tajnu koja je šokirala sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi, ona me stalno pita kada će biti u baražu - otkrila je voditeljka tajnu preslatke kandidatkinje kojoj je jedna od najvećih želja da po dva puta nastupi na glamuroznoj sceni "Pinkovih zvezda", budući da nikada do sada nije bila u baražu, što je potvrdila i sama.

- Molim te, učini to za mene - zamolila je ona Jelenu da povuče svoj glas, kako bi joj se ukazala mogućnost da ponovo zapeva na kraju emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Jelenina reakcija govori o tome koliko ju je Jovanina molba iznenadila, a da li će joj ispuniti želju pogledajte u petak u 21 sat na Televiziji Pink.

Autor: D. T.

#Jelena Tomašević

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

'