AKTUELNO

Rok pevač ukrstio je glas sa mladom folk pevačicom, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Bosanska rokenrol legenda i novopečeni Beograđanin Mladen Vojičić Tifa nedavno je snimio duetsku pesmu „Opraštam“ sa mladom pevačicom Biljom Marković, a njih dvoje okupili su brojne kolege na promociji spota koji je rađen u produkciji "Paradox Pictures".

Foto: Promo

Autor pesme Goran Ratković Rale, koji je i za Tifinog kolegu iz "Bijelog dugmeta" Alena Islamovića napravio hitove sa Indirom Radić i Milicom Pavlović, došao je na ideju da legendarni roker ukrsti glas sa mladom folk pevačicom.

Foto: Promo

Sam Tifa kaže da to nije ništa neobično.

- Za mene postoji samo dobra i loša muzika, žanrovske podele me ne zanimaju, a Bilja je sjajna pevačica i divna devojka i bilo mi je zadovoljstvo da otpevam sa njom pesmu koja govori o praštanju i pomirenju – rekao je Tifa i otkrio da je i sam snimio jedan folk album, koji je za njega uradio čuveni kompozitor Ibro Mangafić, ali ga još nije objavio.

Foto: Promo

A da se rok zvezda odlično slaže sa kolegama iz folk branše, uverili su se i brojni gosti iz javnog života koji su došli na promociju nove Tifine pesme.

Bili su tu, između ostalih, Katarina Grujić, Nadica Ademov, Ljubomir Perućica, a došao je i Boban Rajović, koji je odmah napravio frku.

Foto: Promo

Foto: Promo

Naime, on je prišao Tifi i počeo da ga "davi", ali onda ga je zagrlio, te je svima postalo jasno da se folk pevač samo šalio.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Njih dvojica su ostatak večeri sedeli i šalili se, a možda ugovarali i neku saradnju.

Foto: Promo

Foto: Promo

Poslušajte u nastavku kako zvuči Tifina duetska pesma sa Biljom, i procenite da li su njih dvoje dobar spoj.

Autor: Pink.rs

#Boban Rajović

#Mladen Vojičić Tifa

#pevač

'