AKTUELNO

Svaka čast, treba ovako izaći i podići sve na noge - hvalila je Dragana Nikolu.

Nikola Nikolić iz Užica ima 42 godine i predstavio se pesmom ''Zašto praviš slona od mene'' koju je Sergej Ćetković preradio za jedan projekat.

- Ovo je zvezda. Kompletna zvezda. Podigao nas je sve - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Nikola, ti jako pametno i svesno koristiš ne samo svoje glasovne mogućnosti nego i svoju lepu i neobičnu pojavu i harizmu i odabir pesme. Svaka čast, treba ovako izaći i podići sve na noge - hvalila je Dragana Nikolu.

- Ja neću da se ponavljam, slažem se sa Draganom. Ubica brate. Ti ako ne pobediš ne znam ko će - kratka je bila Dara.

- Šta reći za Nikolu, on je već izgrađen pevač. Greota što se takmiči. On je zabavljač bilo šta reći za Nikolu je suvišno. Bravo. Ti si po meni neko ko je sa nama već trebao da bude sa nama rame uz rame - rekao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako te produkcija pusti ti, Kragujevac ti nije daleko, 7. mart i ti ćeš meni biti dragi gost na koncertu - kazala je Zorica.

- Ne što se prezivaš Nikolić nego ubijaš kako pevaš - rekla je Maja, zapevala, nakon čega je Zorica spustila svoju stolicu, a Nikolićeva je opet bacila žišku:

- Posle Cece, biće ti čast da budeš gost na Šabanovom, Darinom, Draganinom, mom ili nastupu Eltona Džona - dodala je Maja.

Poslednji za večeras predstavio se Ognjen Čvorović pesmom ''Paranoja'' Tropico Benda. On dolazi iz Vranja i ima 20 godina.

- Da vas pohvalim svu četvoricu. Ispoštovali ste i scenu i takmičenje i žiri i sve. Hvala vam zbog toga - kazao je Milan.

- Nemam nikakvu zamerku. Dečko lepo peva. Njemu to leži i to je njegov stil. Treba da gura to što voli i to što zna - objasnio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo si se obukao i lepo izgledaš. Za nijansu si bio lošiji od ove trojice. Malo ti je bilo visoko, ali u svakom slučaju, dobar si - dodala je Dara.

- U ovom sastavu ti si najslabija karika u ovom lancu - iskrena je bila Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Sva četvorica ste mnogo dobri. Jako je nezahvalan naš posao sada. Ne želim da te kritikujem jer pevaš poslednji posle tri fenomenalna izvođenja. Svaka ti čast što si izašao tako veseo i imaš veliki plus od mene za to - dodala je Dragana.

-Ti si fenomenalan, kompletan paket. Nije srećan izbor pesme, a mene pusti da dam svoj komentar kroz ocene - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Direktno u četvrti krug prošli su Nikola Nikolić i Petar Barović, dok su snage još jednom odmerili Ognjen Čvorović i Emil Fahretović. Nakon akapela pevanja, žiri Pinkovih zvezda odlučio je da u dalje takmičenje ide Emil Fahretović.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'